Om oss

Historien om Nistra

När vi startade Nistra 2016 ville vi varken uppfattas eller arbeta som en ”traditionell” redovisningsbyrå. Vi ville bygga upp en modern byrå med ett helt nytt arbetssätt för att effektivisera, digitalisera och skapa en attraktiv arbetsplats.

Idag är vi 15 kollegor och har kontor i både Norrköping och Linköping med uppdrag både regionalt och nationellt. På de fyra första åren har Nistra ökat sin omsättning dramatiskt från 2,5 miljoner till över 10 miljoner kronor och därmed utsetts till DI Gasell 2021. Drömmen om en unik och innovativ företagskultur med mottot ”lite enklare, lite roligare” är uppnådd och visade sig vara en satsning helt rätt i tiden.

Vi är årets tillväxtbyrå i Östergötland 2020

Nistra är årets tillväxtbyrå 2020 Den 8 december 2020 tilldelades Nistra AB Revisionsvärldens pris Årets tillväxtbyrå, vilket innebär att vi är årets mest snabbväxande byrå i regionen inom redovisning och revision. Vi är otroligt stolta och vill skicka ett stort tack till alla kunder, samarbetspartners och medarbetare! Det har varit fyra fantastiska år sedan starten och vi satsar nu vidare med att öppna nytt kontor i Linköping! Vi fortsätter att göra redovisning lite enklare och lite roligare!

Nistra är ett av Sveriges Gasellföretag 2021

Nistra finns med på Dagens Industris lista över Gasellföretag 2021, alltså snabbt växande och lönsamma bolag över hela Sverige. Annika Hjelm, VD på Nistra, kommenterar utmärkelsen; ”Jag är så otroligt stolt över alla i Nistrateamet som är delaktiga i vår fantastiska resa och jag vill passa på att tacka alla våra uppdragsgivare för det fina förtroendet”.

Innovativ redovisningsbyrå med familjär känsla

Artikel i Svenska Dagbladets digitala tematidning Innovativa Företag